Spelregels - Thabita Massage en Energie praktijk

Ga naar de inhoud

Spelregels

ALGEMENE VOORWAARDEN EN SPELREGELS

Om de massagebehandelingen en meditaties zo soepel mogelijk te laten verlopen hanteer ik een aantal voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage met mij maakt, ga ik ervan uit dat u kennis genomen heeft van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

- Voor een eerste massage/behandeling zal ik kort een aantal vragen stellen ter kennismaking en om eventuele klachten te inventariseren. Tijdens de massage stel ik ook vragen. Dit doe ik om u zo goed mogelijk     te behandelen.
- Voor en na elke massage/behandeling zal er gevraagd worden hoe u de massage/behandeling ervaren heeft.
- Eventuele gegevens die u voor of tijdens de massage aan mij geeft, worden door mij vertrouwelijk behandeld en nooit zonder uw toestemming aan derden verstrekt.
- Bent u onder behandeling van een arts, fysiotherapeut, specialist of andere, en/of gebruikt u medicijnen? Raadpleeg deze dan of u gemasseerd mag worden gedurende de benandelperiode.
- Massage en energiepraktijk Thabita zal nooit claimen bepaalde ziekten of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden reguliere medicatie of behandeling te stoppen     of te veranderen.
- Massage en energiepraktijk Thabita onthoud zich van het stellen van medische diagnoses.
- De klant is zelf verantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij aan mij verstrekt, zodat ik de massage/behandeling zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
- De klant maakt uit eigen vrije wil en op eigen risico gebruik van de diensten van Massage en energiepraktijk Thabita en derhalve kan deze niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, ontstaan          voor/tijdens/na deelneming/gebruikmaking aan/van behandelingen en/of diensten.
- Massage en energiepraktijk Thabita is niet verantwoordelijk voor enige schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en        medicijngebruilk.
- Uit respect voor uw privacy en rust wordt u vriendelijk verzocht om mobiele telefoons, piepers e.d. uit te schakelen of op stil te zetten vlak voor aanvang van de massage.
- Heeft u een afspraak gemaakt, en bent u verhinderd, laat het dan zo bij tijds mogelijk weten.
- Bij het maken van een afspraak wordt altijd uw email, adres en telefoonnummer gevraagd. Deze gegevens zijn voor mijn administratie.
- Ethiek en hygiëne staan hoog in het vaandel bij Massage en energiepraktijk Thabita. Ik vertrouw erop dat u zich ook zo opstelt.
- Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt verwacht dat u vlak voor de behandeling hebt gedoucht.
- Wederzijds respect in een veilige sfeer voor zowel u als mijzelf, is een vanzelfsprekendheid tijdens een massagebehandeling of sessie.
- Het verrichten van erotische massage behoort niet tot mijn diensten. Het vragen hiernaar wordt niet op prijs gesteld.
- Massage en energiepraktijk Thabita behoudt zich het recht om klanten te weigeren.
- U hoeft zelf niets mee te nemen, handoeken en de massageolie zijn in mijn praktijk aanwezig.
- Tarieven gelden voor het lopende kalenderjaar. Elk jaar zal bepaald worden of een inflatie correctie van toepassing is.
- Een betaling kan u voldoen per pin en/of contant
Thabita Stindt
Ds. K. Terpstrastraat 22
8121 AR OLST
Kvk nr.: 68847505
Created with WebSite X5
by Ilja M. Stindt
Last update: 29.12.2022
Terug naar de inhoud