Healing - Thabita Massage en Energie praktijk

Ga naar de inhoud

Healing

Energie werk
Wat is healing?

Healing zorgt voor balans in jezelf in de meeste brede zin van het woord. Het gaat om het vinden van evenwicht in zowel lichaam, geest en ziel. Een mens is namelijk een multi-dimensionaal wezen en een healer handelt ook naar dit principe. Ons fysieke lichaam wordt namelijk gedragen door een energieveld. Dit energieveld heeft verschillende dimensies en energie frequenties met allerlei informatie over ons lichaam, geest en ziel.
Er kunnen verstoringen en blokkades optreden in het menselijk lichaam. Zo kan iemand pas fysiek actief worden wanneer emotionele blokkades worden weggenomen. Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden.
Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress. Deze disbalans in energie kan opgelost worden door onszelf open te stellen voor universele healing. Positieve energie wordt van de healer overgedragen op de klant.
Thabita Stindt
Ds. K. Terpstrastraat 22
8121 AR OLST
Kvk nr.: 68847505
Created with WebSite X5
by Ilja M. Stindt
Last update: 29.12.2022
Terug naar de inhoud