Intuitieve Massage + healing - Thabita Massage en Energie praktijk

Ga naar de inhoud

Intuitieve Massage + healing

Massages
Deze enerverende massage is de meest gekozen in mijn praktijk. Na mijn massage voelt u zich weer ontspannen, lichamelijk weer fit en energiek! Een goede keuze om te doen, na een drukke werkdag, spanningen in de prive of zakelijke sfeer of gewoon omdat u er behoefte aan heeft.

Werkwijze
Tijdens de massage voel ik met mijn handen waar spierknopen en blokkades zitten. De blokkades voel ik doordat ik weinig energie voel stromen. Ik behandel u rug, armen, benen, nek en hoofd. Daarbij schenk ik extra aandacht aan de plekken waar u klachten ervaart, zodat de energie weer kan stromen.
Na de massage geef ik u een healing. Deze extra healing is van grote meerwaarde na de massage. Het geeft een dieper niveau van ontspanning, waardoor, energetisch gezien, makkelijker blokkades los gelaten kunnen worden. Bij deze healing zorg ik ervoor dat uw energie kanalen zich openen, zodat de energie kan stromen. Uw chakra's breng ik in balans, door ze schoon te maken, en met elkaar te verbinden. Een waardevolle verrijking voor uw algeheel welzijn.
Thabita Stindt
Ds. K. Terpstrastraat 22
8121 AR OLST
Kvk nr.: 68847505
Created with WebSite X5
by Ilja M. Stindt
Last update: 29.12.2022
Terug naar de inhoud