Reading - Thabita Massage en Energie praktijk

Ga naar de inhoud

Reading

Energie werk
Wat is een reading?

Sommige mensen zijn zich niet bewust van hun eigen energieveld. Dit energieveld staat ook wel bekend als een aura. In het lichaam zelf zijn er diverse energiepunten te vinden. Deze energiepunten staan bekend als de 7 chakra. Bij een reading wordt de energie gelezen.
Het doel van een reading
Een reading heeft als doel om de persoon zelfkennis bij te brengen. Veel mensen zijn zich niet meer bewust van hun emotie, gevoelens en passie, doordat het rationele in deze hectische samenleving overheerst. Een reading brengt daar verandering in. Deze sessie is er namelijk volledig op gericht om de ander weer in contact te brengen met zichzelf.
Door de zelfkennis te vergroten, krijgt de klant beter inzicht in wat hij of zij belangrijk vindt en welke keuzes hij of zij moet maken. Door een reading kan een mens compleet veranderen. Oude gewoontes worden losgelaten, nieuwe keuzes passend bij de klant worden gemaakt en de ontwikkeling naar een authentieke ik wordt in start gezet.

Waar gaat een reading over?

Een reading heeft meestal geen vast onderwerp. De mensen die bij mij komen  mogen zelf aangeven waar de reading over gaat. Dit kan gaan over relaties, werk, wonen, kinderen of karakterontwikkeling. Waar de klant ook mee vastloopt of juist meer over zichzef wilt weten.
Thabita Stindt
Ds. K. Terpstrastraat 22
8121 AR OLST
Kvk nr.: 68847505
Created with WebSite X5
by Ilja M. Stindt
Last update: 29.12.2022
Terug naar de inhoud